TULE MUKAAN AMMATTITAITOISEEN TYÖYHTEISÖÖMME!

ProNeuron on kotimainen terapeuttien vuonna 2010 perustama terapia- ja lääkärikeskus. Meillä työskentelee yli 50 ammattilaista. Olemme edelläkävijä yksityisellä sektorilla neuropsykiatrisessa diagnosoinnissa, kuntoutuksessa ja sen kehittämisessä. ProNeuronin asiantuntijat ovat kokeneita neurologian ja psykiatrian alan ammattilaisia. Arvostamme asiakkaidemme yksilöllistä, laadukasta ja kokonaisvaltaista hoitoa elämän eri vaiheissa.

Tarjoamme kuntoutus-, tutkimus- ja arviointipalveluita kaikenikäisille asiakkaille. Asiakaskuntamme on monipuolinen (kehityksellinen neuropsykiatria, neurologia ja psykiatria) ja asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt sekä julkinen sektori (mm. Kela, HUS, sairaanhoitopiirit, kaupungit).

ProNeuron on myös valittu palveluntuottajaksi Kelan moniammatilliseen LAKU perhekuntoutukseen sekä NUOTTI-valmennuksen. Olimme mukana myös  Kelan Oma Väylä -kehittämishankkeessa vuosina 2014-2018, joka on suunnattu neuropsykiatrisille nuorille ja aikuisille.

Meillä voit:

 • toteuttaa omia, itselle tärkeitä ammatillisia arvoja joustavasti oman elämäntilanteen mukaan
 • toimia ammatinharjoittajana tai palkkatyöntekijänä
 • vaikuttaa omaan asiakaskuntaan ja työaikaan
 • työskennellä eri-ikäisten asiakkaiden parissa yksin tai yhdessä kollegojen ja moniammatillisen tiimin kanssa
 • tehdä yksilö- ja ryhmäkuntoutusta sekä tutkimuksia
 • tehdä yhteistyötä myös lastenneurologin ja lastenpsykiatrin kanssa
 • kouluttautua, oppia ja ennen kaikkea virkistyä yhdessä!

Toivomme, että:

 • haluat olla mukana kehittämässä oman ammattialaasi
 • olet innovatiivinen ja idearikas
 • kouluttautua, oppia ja ennen kaikkea virkistyä yhdessä!

”Avoin, rento ja tasa-arvoinen työyhteisö!”

”Täällä on mukavia kollegoita ja muidenkin ammattien edustajia.”

”On aina voinut kysyä, jos on kysyttävää.”

”Perehdytys on ollut hyvää.”


ProNeuron etsii nyt joukkoonsa:

 

 

SOSIONOMIA/SAIRAANHOITAJAA

Lue lisää: https://proneuron.fi/meille-sosionomiksi-sairaanhoitajaksi/

 

NEUROPSYKOLOGIA

 • neuropsykologian erikoispsykologi tai neuropsykologiaan erikoistuva psykologi

Voit muokata työnkuvastasi itsellesi sopivan ProNeuronin moninaisten palveluiden valikosta. Työnkuvassa voi yhdistyä eri-ikäisen asiakkaiden yksilö-/ryhmäkuntoutus, neuropsykologiset tutkimukset sekä Kelan kuntoutuspalvelut (mm. Oma Väylä (tulossa), LAKU-perhekuntoutus yms.). ProNeuronissa työskentelee noin 25 neuro-/psykologia. Kollegiaalista tukea tarjoavat säännölliset ammatilliset tapaamiset. Voit oman ammattiryhmäsi lisäksi tehdä yhteistyötä moniammatillisesti toiminta-/puhe-/psykoterapeuttien sekä erikoislääkäreidemme kanssa (lastenneurologit ja aikuis-/lastenpsykiatrit).

Lisätietoja ja hakemukset:

Hanna Uurainen

Johtava psykologi, palvelujohtaja
0400 998 791 / [email protected]

ProNeuron, Harakantie 18 A 02650 Espoo

TOIMINTATERAPEUTTIA

Hakijalta edellytetään toimintaterapeutin pätevyyttä sekä vähintään kahden vuoden toimintaterapian työkokemusta. Toivomme, että sinulla on osaamista neuropsykiatrisesta- ja/tai, psykiatrisesta- ja/tai neurologisesta toimintaterapiasta. Neuropsykiatrisen valmentajan pätevyys katsotaan eduksi.

Kollegiaalista tukea tarjoavat toimintaterapeuttien säännölliset kokoukset.

Lisätietoja ja hakemukset:

Sirpa Vihavainen
Johtava toimintaterapeutti
0400 532 111 / sirpa.vihavainen (at) proneuron.fi

PUHETERAPEUTTIA

Hakijalta edellytetään puheterapeutin pätevyyttä. Meillä voit itse valita asiakaskuntasi! Vastavalmistunut tai vain vähän työkokemusta omaava puheterapeutti saa yksilöllistä ohjausta ja lisäksi voi kouluttautua toivomiinsa oman asiakaskuntansa menetelmä(koulutuksiin). Kaikilla on mahdollisuus osallistua myös säännölliseen ryhmätyönohjaukseen.

Kollegiaalista tukea tarjoavat myös puheterapeuttien säännölliset kokoukset.

Marika Uimonen
040 583 0492/ marika.uimonen (at) proneuron.fi

PSYKOTERAPEUTTIA

Olethan terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö ja laillistettu psykoterapeutti. Huomioimme myös psykoterapian erikoistumiskoulutuksessa olevat. Lisäksi asiantuntemus kehityksellisestä neuropsykiatriasta katsotaan eduksi.

Meillä on kuusi psykoterapeuttia ja kolme pian valmistuvaa tiimissämme. Joukostamme löytyy yksilö- pari- ja perhepsykoterapeutteja sekä musiikkiterapeutti. Terapeuttimme ovat erikoistuneet lasten, nuorten ja aikuisten psykoterapioihin. Meillä voit työskennellä joustavasti oman toiveesi mukaisesti, joko monimuotoisesti osana moniammatillista tiimiä tai fokusoiden omaan asiakastyöhön.

Lisätietoja ja hakemukset: 

Anne Avellan
Kehitysjohtaja
040 721 6547 / anne.avellan (at) proneuron.fi