ProNeuron on valittu Kelan palveluntuottajaksi useissa Kelan kuntoutuspalveluissa

Neurologian, psykiatrian ja neuropsykiatrian ammattilaisina voimme vastata tavoitteellisesti ja kokonaisvaltaisesti eri- ikäisten asiakkaiden yksilöllisiin kuntoutustarpeisiin. Tasa-arvoinen ja asiakasta kunnioittava yhteistyösuhde on meille ensiarvoisen tärkeää. Palveluitamme on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Terapeuteillamme on pitkä kokemus yhteistyösä Kelan kanssa.

Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottajana toteutamme eri-ikäisten asiakkaiden yksilö- ja ryhmäkuntoutusta toimintaterapiassa, puheterapiassa ja neuropsykologisessa kuntoutuksessa. Teemme myös Kelan vaativaa psykoterapiaa ja musiikkiterapiaa. Toteutamme kuntoutuksia etävastaanottoina, vastaanotolla kolmessa toimipisteessä ja asiakkaan arjessa. Ryhmäkuntoutusta olemme kehittäneet moniammatillisesti jo yli 10 vuoden ajan ja käynnissä on säännöllisesti useita kuntoutusryhmiä. Kelan harkinnanvaraista kuntoutuksina tarjoamme yksilöpsykoterapiaa, neuropsykologista kuntoutusta sekä perhe- ja musiikkiterapiaa.

Olemme saaneet olla mukana yhteiskunnallisissa kärkihankkeissa kehittämässä tavoitteellisia hoitopolkuja. Vuosina 2014 – 2018 olimme mukana Kelan Oma väylä -hankkeessa kehittämässä uutta neuropsykiatrista kuntoutusmuotoa yhtenä viidestä valtakunnallisesta palveluntuottajasta. Vuonna 2021 Kela otti Oma Väylä- kuntoutuksen palveluvalikoimaansa ja olemme asiantuntevalla, moniammatillisella tiimillä mukana tarjoamassa Oma Väylä kuntoutusta Uudenmaan alueella.

Lasten ja nuorten sekä perheiden tarpeisiin Kela on kehittänyt moniammatillisen ja monimuotoisen LAKU-perhekuntoutuksen. Meillä on erittäin kokenut tiimi, jossa on mm. lasten psykiatrian erikoislääkäri, neuropsykologeja, toimintaterapeutteja sekä psykoterapeutteja toteuttamassa LAKU-kuntoutuksia ProNeuronissa. Tiimimme tapaa säännöllisesti yhdessä ja kehitämme LAKU-kuntoutusmalliamme jatkuvasti.

Kelan NUOTTI-valmennus on nopeasti nuoren aikuisen (16-29 v) saavutettavissa oleva valmennusmuoto, johon ei tarvita lähetettä, soitto Kelaan riittää. ProNeuron tarjoaa NUOTTI-valmennusta Uudenmaan alueella sekä suomen että ruotsinkielellä.

Tutustu ProNeuronin Kelan palveluihin ja henkilökuntaamme tarkemmin nettisivuillamme. Henkilökuntamme koostuu kokeneista sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisista. Tarkemmat tiedot Kelan kuntoutuksista löydät seuraavista linkeistä.