ProNeuron Espoo 

Käyntiosoite- ja postiosoite: ProNeuron, Harakantie 18 A, 3 krs 02650 Espoo
Puhelin: 0400 601 991 / info (at) proneuron.fi

ProNeuron Espoo sijaitsee Kehä I:n varrella Espoon Leppävaaran terveyskeskuksen vieressä ja kauppakeskus Sellon välittömässä läheisyydessä. Kulkuyhteydet junalla ja linja-autolla ovat erinomaiset. Juna-ja linja-autoasemalta kävely kestää vain muutaman minuutin. Helsingin rautatieasemalta junat (A,E,U,Y) kulkevat 10 minuutin välein Leppävaaraan ja matka kestää 12-16 min. Kävely asemalta: Lähde kulkemaan Läkkitorin suuntaan (kauppakeskus Sellon vastakkaiseen suuntaan). Välittömästi asematunnelin jälkeen käänny viistosti oikealle kaartaen. Sadan metrin päässä näkyy kolmikerroksinen talo, jossa maamerkkinä talon korkuinen kupera lasitiiliseinä.

Ulko-oven vieressä on summeri, jota soittamalla Sinulle avataan ovi. Tiloihin pääset hissillä.  ProNeuronissa on huomioitu liikuntarajoitteiset asiakkaat.

Katso kuvia toimipisteestä

ProNeuron Helsinki / Pasila 

Käyntiosoite: Pasilankatu 2B, 00240 Helsinki
Puhelin: 0400 601 991 / info (at) proneuron.fi

ProNeuron Pasila sijaitsee kauppakeskus Triplan lähellä. Kulkuyhteydet junalla ja raitiovaunulla ovat erinomaiset. Parkkipaikkoja löytyy toimipisteen vierestä olevasta parkkihallista tai Triplan parkista. Kävely Triplasta: lähde kulkemaan kohti Helsingin keskustaa Triplan läntisestä päästä (rautatieasema on Triplan toisessa päässä). Pasilankatu kulkee Triplan ohi suoraan toimipisteelle.  Junat. Kaikki junat pysähtyvät Pasilan asemalla, josta on 800 m kävelymatka. Raitiovaunut. Linjat 2 ja 2H pysähtyvät aivan toimipisteen vieressä. Bussit. Lähimmät bussipysäkit ovat Maistraatinportti ja Palkkatilanportti aivan toimipisteen vieressä.

Ulko-oven vieressä on summeri, jota soittamalla Sinulle avataan ovi. Tiloihin pääset hissillä (3.kerros). ProNeuronissa on huomioitu liikuntarajoitteiset asiakkaat.

Katso kuvia toimipisteestä

ProNeuron Helsinki / Konala

Käyntiosoite: Konalantie 47 B, 2. kerros, 00390 Helsinki
Puhelin: 0400 601 991 / info (at) proneuron.fi

ProNeuron Vantaa

Käyntiosoite: Aviapolis, Karhumäentie 3, 01530 Vantaa
Puhelin: 0400 601 991 / info (at) proneuron.fi