Neuropsykiatrian edelläkävijä – palvelut Uudellamaalla ja etänä

ProNeuron on kotimainen terapeuttien vuonna 2010 perustama terapia- ja lääkärikeskus. Tarjoamme laadukkaita terveys- ja sosiaalipalveluita eri-ikäisille henkilöasiakkaille sekä sopimuskumppaneille, kuten KELA, HUS ja muut sairaanhoitopiirit sekä kunnat ja kaupungit.

Lataa tästä ProNeuronin yleisesite

Käynti- ja postiosoitteet:

 

ProNeuron Espoo (Lääkäri- ja kuntoutuspalvelut)

Käyntiosoite- ja postiosoite: ProNeuron, Harakantie 18 A, 3 krs 02650 Espoo
Puhelin: 0400 601 991 / info (at) proneuron.fi

ProNeuron Espoo sijaitsee Kehä I:n varrella Espoon Leppävaaran terveyskeskuksen vieressä ja kauppakeskus Sellon välittömässä läheisyydessä. Kulkuyhteydet junalla ja linja-autolla ovat erinomaiset. Juna-ja linja-autoasemalta kävely kestää vain muutaman minuutin. Helsingin rautatieasemalta junat (A,E,U,Y) kulkevat 10 minuutin välein Leppävaaraan ja matka kestää 12-16 min. Kävely asemalta: Lähde kulkemaan Läkkitorin suuntaan (kauppakeskus Sellon vastakkaiseen suuntaan). Välittömästi asematunnelin jälkeen käänny viistosti oikealle kaartaen. Sadan metrin päässä näkyy kolmikerroksinen talo, jossa maamerkkinä talon korkuinen kupera lasitiiliseinä.

Ulko-oven vieressä on summeri, jota soittamalla Sinulle avataan ovi. Tiloihin pääset hissillä.  ProNeuronissa on huomioitu liikuntarajoitteiset asiakkaat.

 

ProNeuron Helsinki

Käyntiosoite: Konalantie 47 B, 2. kerros, 00390 Helsinki
Puhelin: 0400 601 991 / info (at) proneuron.fi

ProNeuron Vantaa

Käyntiosoite: Aviapolis, Karhumäentie 3, 01530 Vantaa
Puhelin: 0400 601 991 / info (at) proneuron.fi