Tule mukaan ProNeuronin psykoterapeuttitiimiin!


Etsimme  Pasilaan ja Leppävaaraan psykoterapeutteja

Psykoterapeuttimme toimivat Espoon Leppävaarassa ja Pasilassa juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Sivutoimipisteemme sijaitsee Vantaalla Aviapoliksessa. Toteutamme myös etäterapiaa erilaisin sopimuksin.

Hakijalta toivomme kokemusta lasten, nuorten tai aikuisten terapiatyöstä terveydenhuollon yksiköissä. Edellytyksenä on laillistetun psykoterapeutin  tutkinto ja pohjakoulutuksena jokin seuraavista: psykologi, sosionomi, sosiaalityöntekijä, sairaanhoitaja tai kuntoutuksen ohjaaja amk, toimintaterapeutti amk.

Onko sydäntäsi lähellä monialainen työnkuva ja / tai  perinteisempi vastaanottotyö?

ProNeuronissa sinut vastaanottaa moniammatillinen työyhteisö. Voit halutessasi yhdistää perinteisempää psykoterapeutin vastaanottoa monialaiseen työnkuvaan  tai tehdä jompaa kumpaa.

ProNeuron tekee yhteistyötä Kelan, useiden kaupunkien ja sairaanhoitopiirien kanssa, mikä mahdollistaa monipuolisen asiakaskunnan. Yksilöpsykoterapian ohella teemme ryhmäpsykoterapiaa, pari- ja perheterapiaa sekä musiikkiterapiaa kaikenikäisille asiakkaille. Teemme sekä Kelan vaativaa psykoterapiaa että harkinnanvaraisia psykoterapioita ja olemme palveluntuottajana Kelan LAKU -perhekuntoutuksessa ja Oma väylä -nuorten sekä aikuisten kuntoutuksessa.

Meillä toimii lisäksi myös lasten, nuorten ja aikuisten poliklinikka, josta ohjautuu asiakkaita esimerkiksi lyhytterapiaan tai vanhempien ohjaukseen. Mikäli olet peruskoulutukseltasi psykologi tai sairaanhoitaja löytyy poliltamme aina töitä mm. psykologisten tutkimusten, ohjantojen tai diagnostisten kartoituksien saralta.

Työnkuvasi ja työpisteesi lisäksi sinulla on mahdollisuus valita, haluatko toimia palkkatyöntekijänä tai ammatinharjoittajana.  Meille on tärkeää, että tuleva työsi palvelee elämäntilannettasi ja muovautuu tarpeidesi mukaan. Meillä voit toimia osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti ja tuemme myös työn vaihdosvaiheissa.

Tiimi ja tukipalvelut tukenasi

Psykoterapeuttitiimissämme on yhteensä 13 terapeuttia. Ammattitaidon lisäksi arvostamme mukavaa työyhteisöä. Kollegoja tapaat kokouksissa, työonohjauksissa, ammatillisissa workshopeissa sekä tiimeissä juhlia unohtamatta. Ammatillisissa kysymyksissä sinua auttaa tarvittaessa johtava psykologi. Työsi tukena ovat myös kattavat toimistopalvelut laskutuksesta neuvontaan. Sopimukset ja kilpailutukset sekä asiakashankintaa hoidetaan puolestasi. Saat meiltä käyttöösi tietoturvallisen sähköisen A-luokan potilastietojärjestelmän Kanta-yhteydellä sekä toimivat etäyhteydet.

Tuleva työpaikkasi

Tiesitkö, että  ProNeuron on terapia- ja kuntoutuspalveluiden palveluntarjoaja sekä luotettu yhteistyökumppani jo vuodesta 2010. Olemme moniammatillinen työyhteisö, joka tarjoaa laajasti erilaisia kuntoutus- ja terapiapalveluita, tutkimuksia sekä lääkäripalveluita saman katon alla. Meillä työskentelee 80 eri alan asiantuntijaa ja asiakaskuntamme on moninaista.

Arvostamme asiakkaidemme yksilöllistä, laadukasta ja kokonaisvaltaista hoitoa elämän eri vaiheissa.

 

Oletko sinä uusi psykoterapeuttimme?

 

Yhteydenotot ja lisätiedot

Hanna Uurainen

0400 998 791 / hanna.uurainen (at) proneuron.fi