Tule mukaan ProNeuronin psykoterapeuttitiimiin!


Etsimme  Pasilaan ja Leppävaaraan psykoterapeuttia sekä perheterapeuttia

Psykoterapeuttimme toimivat Espoon Leppävaarassa Sellon vieressä sekä Pasilassa Triplan välittömässä läheisyydessä. Sivutoimipisteemme sijaitsee Vantaalla Aviapoliksessa. Toteutamme myös etäterapiaa erilaisin sopimuksin.

Hakijalta toivomme kokemusta lasten, nuorten tai aikuisten terapiatyöstä terveydenhuollon yksiköissä. Edellytyksenä on laillistetun psykoterapeutin / perheterapeutin tutkinto ja pohjakoulutuksena jokin seuraavista: psykologi, sosionomi, sosiaalityöntekijä, sairaanhoitaja  tai kuntoutuksen ohjaaja amk, toimintaterapeutti amk.

Onko sydäntäsi lähellä monialainen työnkuva ja / tai  perinteisempi vastaanottotyö?

ProNeuronissa sinut vastaanottaa moniammatillinen työyhteisö. Voit yhdistää monialaista työnkuvaa perinteisempään psykoterapeutin vastaanottoon tai tehdä jompaa kumpaa.

ProNeuron tekee yhteistyötä kelan, useiden kaupunkien ja sairaanhoitopiirien kanssa, mikä mahdollistaa monipuolisen asiakaskunnan. Yksilöpsykoterapian ohella teemme pari- ja perheterapiaa sekä musiikkiterapiaa kaikenikäisille asiakkaille. Teemme sekä kelan vaativaa psykoterapiaa että harkinnanvaraisia psykoterapioita. Olemme mukana myös moniammatillissa palveluissa. Meidät on valittu palveluntuottajaksi  Kelan LAKU-  perhekuntoutuksessa ja  Oma väylä – nuorten sekä aikuisten palvelussa. Näissä molemmissa palveluissa on tarvetta sekä yksilö- että perheterapeutille osana tiimiä.

Tiedoksi, että meillä  toimii myös lasten, nuorten ja aikuisten poliklinikka, josta  ohjautuu asiakkaita esimerkiksi lyhytterapiaan tai vanhempien ohjaukseen. Mikäli olet peruskoulutukseltasi psykologi  tai  sairaanhoitaja löytyy poliltamme aina töitä mm. psykologisten tutkimusten tai diagnostisten kartoituksien saralta.

Työnkuvasi ja työpisteesi lisäksi sinulla on mahdollisuus valita, haluatko toimia palkkatyöntekijänä tai ammatinharjoittajana.  Meille on tärkeää, että tuleva työsi palvelee elämäntilannettasi ja että se voi muovautua  tarpeidesi mukaan. Meillä voit  toimia osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti ja tuemme myös työn vaihdosvaiheissa. Palkkauksemme on kilpailukykyinen.

Tiimi ja tukipalvelut ovat tukenasi

Alkuun sinua siivittää paljon kiitosta saanut kehittämämme ProStartti-ohjelma ja johtava terapeutti toimii mentorinasi. Psykoterapeuttitiimissämme on yhteensä 13 terapeuttia, joista osa on koulutuksessa olevia. Kollegoja tapaat kokouksissa, workshopeissa sekä tiimeissä juhlia unohtamatta. Työsi tukena ovat myös toimiston palvelut laskutuksesta neuvontaan. Sopimukset ja kilpailutukset sekä asiakashankintaa hoidetaan puolestasi. Tietoturva on meille kunnia-asia, johon  olemme panostaneet aina. Saat meiltä käyttöösi valmiin A-luokan kantasopivan potilastietojärjestelmän sekä toimivat etäyhteydet.

Tuleva työpaikkasi

Tiesitkö, että  ProNeuron on terapia- ja kuntoutuspalveluiden palveluntarjoaja sekä luotettu yhteistyökumppani jo vuodesta 2010. Olemme moniammatillinen työyhteisö, joka tarjoaa  laajasti erilaisia kuntoutus- ja terapiapalveluita, tutkimuksia sekä lääkäripalveluita saman katon alla. Yksityisellä sektorilla olemme neuropsykiatrian edelläkävijä, jolla on psykiatrian ja neurologian asiantuntijuutta.

Arvostamme asiakkaidemme yksilöllistä, laadukasta ja kokonaisvaltaista hoitoa elämän eri vaiheissa. Osaavassa 70 asiantuntijan  joukossamme on mm. psykologeja, psykoterapeutteja, neuropsykologeja, psykiatreja, toiminta- ja puheterapeutteja. Palveluihimme hakeutuvat eri-ikäiset asiakkaat ympäri Suomen. Ammattitaidon lisäksi arvostamme mukavaa työyhteisöä ja haluamme, että meille on joka päivä mukava tulla!

 

Oletko sinä uusi psykoterapeuttimme?

Hakemukset pyydämme lähettämään 15.3.2022 mennessä sähköpostitse.

Anne Avellan
anne.avellan (at) proneuron.fi

Lisätietoja
Anne Avellan 040 721 6547