Neuropsykiatrian edelläkävijä jo vuodesta 2010

ProNeuron on kotimainen vuonna 2010 terapeuttien perustama terapia- ja lääkärikeskus. Tarjoamme tutkimus-, hoito- ja kuntoutuspalveluita kaikenikäisille neuropsykiatrisille, neurologisille ja psykiatrisille asiakkaille elämän eri vaiheisiin.

ProNeuronissa asiakkaiden ja heidän omaistensa hoito ja ohjaus perustuu yksilöllisesti räätälöityyn ja laadukkaaseen moniammatilliseen osaamiseen. Toimintaamme ohjaavat näyttöön perustuva tutkimustieto ja terveydenhuollon Käypä Hoito -suositukset. ProNeuronista saat kaikki neuropsykiatrian, neurologian ja psykiatrian palvelut saman katon alta, joustavasti ilman lähetettä. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Asiantuntijamme ovat kokeneita Valviran hyväksymiä terveyden- ja sosiaalihuollon ammattilaisia ja työyhteisössä arvostamme yhteistyötä yli ammattirajojen hauskuutta unohtamatta. Meillä työskentelee yli 70 ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa Leppävaarassa ja Helsingissä Pasilassa sekä sivutoimipisteemme on Helsingissä Konalassa ja Vantaalla Aviapoliksessa.

ProNeuron pyrkii vaikuttamaan yhteiskunnallisesti terveyspalveluiden edistämiseen ja teemme tiivistä yhteistyötä mm. Kelan kanssa osallistuen erilaisiin kuntoutuksen kehittämishankkeisiin (mm. Oma Väylä).

Lataa tästä ProNeuronin yleisesite