Toteutamme terveys- ja sosiaalialan palveluita kaikenikäisille asiakkaille elämän eri vaiheisiin. Meillä on pitkä kokemus yhteistyöstä niin erikoissairaanhoidon kun perusterveydenhuollon tutkimus- ohjaus- ja kuntoutuspalveluista lapsille, nuorille ja aikuisille. Neurologian, psykiatrian ja neuropsykiatrian ammattilaisina toimimme kokonaisvaltaisesti ja tavoitteellisesti asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Sopimuskumppaneitamme ovat HUS, Kela,  hyvinvointialueet, kaupungit, kunnat sekä vakuutusyhtiöt. Hyvä ja tiivis yhteistyö sopimuskumppaneiden kuten sairaaloiden ja poliklinikoiden kanssa on meille ensisijaista ja tukee työtämme asiakkaan hyvinvoinnin parhaaksi. Olemme saaneet olla mukana yhteiskunnallisissa kärkihankkeissa kehittämässä tavoitteellisia hoitopolkuja.

Terveydenhuollon kuntoutuksen ammattilaisina toimimme mm. HUS-sairaanhoitopiirin palveluntuottajina. Olemme Kelan vaativan ja harkinnanvaraisen kuntoutuksen palveluntuottajina eri-ikäisten asiakkaiden yksilö- ja ryhmäkuntoutuksissa.

Toteutamme säännöllisesti yksilöllisiä ohjauksia ja valmennuksia myös erillissopimuksilla. Esimerkkinä neuropsykiatrisen valmennuksen palvelut, joissa lyhyellä jaksolla tuetaan olennaisesti asiakkaan toimintakykyä. Tarvittaessa meillä on valmiudet yksilöllisten laajempienkin palvelukokonaisuuksien toteuttamiseen.

Perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon neuropsykologiset tutkimukset, toiminta- sekä puheterapeutin tutkimukset kuuluvat palvelutarjontaamme. ProNeuronista saa myös erikoislääkärin palveluita diagnostiikan ja kuntoutussuunnitelman toteuttamiseksi.

Teemme yhteistyötä terveys- ja sosiaalipalveluiden rajapinnassa hyvinvointialueiden ohella esimerkiksi kuntien ja kaupunkien vammaispalveluiden ja perhepalveluiden kanssa hoitopolun eri vaiheissa. Esimerkiksi tavoitteelliset ja kustannustehokkaat sosiaalisen toimintakyvyn jalkautuvat kuntoutuspalvelumme tuovat toimivia ratkaisuja arkeen, niin pieniin kuin haastaviin ja pitkäkestoisempiin elämäntilanteisiin.

Tutustu palveluihimme ja henkilökuntaamme tarkemmin nettisivuillamme. Henkilökuntamme koostuu kokeneista terveydenhuollon ammattilaisista. Tarkemmat tiedot henkilöstöstämme löydät asiantuntijat välilehdeltä.

 

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Terveyspalvelut

Palvelujohtaja, johtava psykologi
Hanna Uurainen
hanna.uurainen (at) proneuron.fi / 0400 998 791

Sosiaalialan palvelut ja jalkautuvat palvelut

Johtava toimintaterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja
Sirpa Vihavainen
sirpa.vihavainen (at) proneuron.fi / 0400 532 111