Toteutamme terveys- ja sosiaalialan palveluita kaikenikäisille asiakkaille elämän eri vaiheisiin. Neurologian, psykiatrian ja neuropsykiatrian moniammatillisena tiiminä toimimme kokonaisvaltaisesti ja tavoitteellisesti asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Meillä on pitkä kokemus kuntien ja kaupunkien yhteistyökumppanina sekä moniammatillisissa tutkimuspalveluissa että kuntoutus- ja ohjauspalveluissa. Yhteistyökumppaneinamme ovat myös HUS ja KELA. Olemme saaneet olla mukana yhteiskunnallisissa kärkihankkeissa kehittämässä tavoitteellisia hoitopolkuja.

Suunnittelemme ja toteutamme tarvitsemanne palvelut laadukkaasti ja yksilöllisesti. Innovatiivinen arviointi- ja kuntoutusasiantuntijatiimimme työskentelee motivoituneesti asiakkaan parhaaksi tavoitteita saavuttaen. Hyvillä mielin esittelemme palveluitamme, kuten uusinta sosiaalisen kuntoutuksen palvelukonseptiamme sosiaalisen toimintakyvyn ja elämänhallinnan tueksi. Tavoitteelliset ja kustannustehokkaat sosiaalisen toimintakyvyn jalkautuvat kuntoutuspalvelumme tuovat toimivia ratkaisuja niin pieniin kuin haastaviin ja pitkäkestoisempiin elämäntilanteisiin.

Tutustu palveluihimme ja henkilökuntaamme tarkemmin nettisivuillamme. Henkilökuntamme koostuu kokeneista terveydenhuollon ammattilaisista. Tarkemmat tiedot henkilöstöstämme löydät asiantuntijat välilehdeltä.

 

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Terveyspalvelut

Palvelujohtaja, johtava psykologi
Hanna Uurainen
hanna.uurainen (at) proneuron.fi / 0400 998 791

Sosiaalialan palvelut ja jalkautuvat palvelut

Johtava toimintaterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja
Sirpa Vihavainen
sirpa.vihavainen (at) proneuron.fi / 0400 532 111