Koulutus: Toimintaterapeutti AMK, Apuvälineteknikko AMK, Työnohjaaja (STOry), kuntoutustieteen, kasvatustieteen ja sosiaali- ja terveyshallintotieteen perusopinnot, käden kuntoutuksen täydennyskoulutus, psykofyysisen toimintaterapian täydennyskoulutus, nepsy-opintoja, YAMK-opiskelija. Useita lyhyempiä koulutuksia eri asiakasryhmien kuntoutukseen ja menetelmien käyttöön liittyen.

Kielitaito: suomi

Työkokemus: Kuntoutuksen alalta lähes 20 vuoden työkokemus. Toimintaterapeuttina työskennellyt pääosin aikuisten asiakkaiden parissa, sekä perusterveydenhuollossa, sairaalassa, että hoivakodissa.

Toimialueet: nuoret, aikuiset

Erityisosaaminen: Asiakkaan omassa toiminta­ympäristössä päivittäisiin toimintoihin liittyvien valmiuksien ja taitojen arviointi sekä vahvistaminen toiminnan avulla. Mielekkään toiminnan vahvistaminen ja asiakkaan oman toimijuuden tukeminen. Psykofyysinen toimintaterapia. Ympäristön arviointi, apuväline- ja muutostyötarpeiden arviointi. Yhteistyö verkostojen ja lähipiirin kanssa.

Mielenkiinnon kohteet: Toiminnallisen tasapainon tukeminen, toiminta erilaisissa ympäristöissä, luovien menetelmien käyttö. Psykofyysinen toimintaterapia.

Yhteystiedot: 050 5918 998 / marja.laukkanen (at) proneuron.fi