ProNeuronin Lyhytterapeuttinen valmennus Korona-aikana vain 70e / 45min (1-5krt)


ProNeuronin kehittämä lyhytterapeuttinen valmennus yhdistää ainutlaatuisella tavalla mielenterveyden- ja aivoterveyden osaamista, eli psykiatrian ja neurologian asiantuntijuutta.

Valittavanasi on tunnetaitoihin kohdentuva lyhytterapeuttinen valmennus tai keskittymiseen tai oppimiseen ja arjentaitoihin kohdentuva lyhyterapeuttinen valmennus. Käynnit sisältävät sekä keskustelua, että konkreettisia keinoja ja tehtäviä oman tilanteesi helpottamiseksi. Lyhytterapeuttinen valmennus sopii kaikenikäisille.

”Mielenterveyden, jaksamisen ja elämän vaikeudet näyttäytyvät yksilöllisesti eri tavoin. Toisella haasteina voivat olla keskittyminen, levottomuus ja arjen kaaos, kun taas toinen voi reagoida omaan elämäntilanteeseensa ensisijaisesti psyykkisesti, ahdistuksella tai masennuksella”.

Aivot ja mieli ovat samaa kokonaisuutta muodostuen biologisista, psyykkisistä ja sosiaalisista tekijöistä. Tavoitteisiin päästään nopeammin ja kokonaisvaltaisemmin, kun yhdistetään samanaikaisesti sekä mielenterveyden että -aivoterveyden toimivia tukikeinoja. ProNeuronin lyhytterapeuttisen valmennuksen asiantuntijat ovat kokeneita neurologian ja/tai psykiatrian osaajia, joilla on osaamista neuropsykiatriasta.

Aikoja voi varata nettiajanvarauksesta  tai  0400 601 991 / info (at) proneuron.fi