Korona-virus on mullistanut jokaisen kansalaisen arkea niin meillä kuin maailmalla merkittävästi. Etäpalveluiden avulla pystymme ketterästi ja nopealla aikataululla tulemaan avuksi tässä poikkeuksellisessa, monella tavalla kuormittavassa elämäntilanteessa.

Etävastaanottopalvelumme soveltuvat lasten, nuorten, aikuisten sekä perheiden kuntoutukseen, terapiaan ja valmennukseen. Myös lääkärinvastaanottomme on avoinna etäpalveluna.

Valittavanasi on videovastaanotto, puhelinvastaanotto tai molemmat, yksilöllisesti tarpeittesi mukaan. Käytössämme on useita asiakkaalle maksuttomia Valviran tietoturva-asetusten mukaisia etäyhteysohjelmia, jotka toimivat tietokoneella, tabletilla tai puhelimella, sieltä missä Sinäkin olet.

ProNeuronilla on pitkä kokemus ja vakiintuneet käytänteet etäkuntoutuksen ja -terapian toteutuksesta. Etäyhteydellä voi saada terapeuttista tukea, keskusteluapua sekä ongelmanratkaisukeinoja mm.masennukseen ja ahdistukseen. Asiantuntijoidemme laatimien yksilöllisten kuntoutusohjelmien avulla erilaisten taitojen, vuorovaikutuksen, keskittymisen ja toiminnanohjauksen harjoittelu on  tuloksellista. Toteutamme mm. KELAn harkinnanvaraista ja vaativaa kuntoutusta etäyhteydellä. Kokemukset etäpalveluistamme ovat olleet myönteisiä.

 

Kaikki palvelumme saatavilla etävastaanottoina

 

Neuropsykologinen kuntoutus
Psykoterapia
Lyhytterapia (psykoterapia ja psykologin tukikäynnit)
Perheterapia
Puheterapia
Toimintaterapia
Neuropsykiatrinen valmennus
NUOTTI-valmennus
Psykologin tukikäynnit
Perheen/ vanhempien ohjaus
LAKU-perhekuntoutus
Musiikkiterapia
Ravintovalmennus
Psykiatrian erikoislääkärin vastaanottokäynnit
Lastenpsykiatrian erikoislääkärin vastaanottokäynnit
Lastenneurologian erikoislääkärin vastaanottokäynnit
Neuropsykologiset tutkimukset 
Diagnostiset alkukartoitukset

Vapaita aikoja voit katsoa 24h verkkoajanvarauksestamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme 0400 601 991 / info (at) proneuron.fi

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme!  Yhteydenotot: palvelujohtaja Hanna Uurainen / 0400 998 791 / hanna.uurainen (at) proneuron.fi