Tule osaksi ammattitaitoista tiimiämme!

ProNeuron on kotimainen terapeuttien vuonna 2010 perustama terapia- ja lääkärikeskus. Olemme edelläkävijä neuropsykiatrisessa diagnosoinnissa, kuntoutuksessa ja sen kehittämisessä. ProNeuronin asiantuntijat ovat kokeneita neurologian ja psykiatrian alan ammattilaisia. Tarjoamme kuntoutus-, tutkimus- ja arviointipalveluita kaikenikäisille asiakkaille. Asiakaskuntamme on monipuolinen (kehityksellinen neuropsykiatria, neurologia ja psykiatria) ja asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt sekä julkinen sektori (mm. Kela, HUS, kaupungit). Olemme mukana yhteiskunnallisesti tärkeissä kuntoutuksen kehittämishankkeissa (mm. Kelan Oma Väylä) ja kehitämme jatkuvasti omia työtapojamme. Arvostamme asiakkaidemme yksilöllistä, laadukasta ja kokonaisvaltaista hoitoa elämän eri vaiheissa.

Meillä voit:

  • toteuttaa omia, itselle tärkeitä ammatillisia arvoja joustavasti oman elämäntilanteen mukaan
  • toimia ammatinharjoittajana tai palkkatyöntekijänä.
  • räätälöidä ammatinharjoittajana  työnkuvan, omat työajat ja määrän itsellesi sopiviksi.
  • työskennellä eri-ikäisten asiakkaiden parissa yksin tai yhdessä kollegojen ja moniammatillisen tiimin kanssa.
  • tehdä yksilö- ja ryhmäkuntoutusta sekä tutkimuksia
  • tehdä yhteistyötä myös lastenneurologin ja lastenpsykiatrin kanssa
  • kouluttautua, oppia ja ennen kaikkea virkistyä yhdessä!

Ammatinharjoittajille/proviisiotyöntekijöille ProNeuron tarjoaa kilpailukykyiset hinnat.

Lue tästä avoimet työtehtävät!