Vapaita paikkoja neuropsykologiseen kuntoutukseen

Neuropsykologiseen yksilökuntoutukseen on vapautumassa paikkoja tammikuusta 2020 alkaen lapsille, nuorille ja aikuisille. Kuntoutukseen voi hakeutua kaikilla maksusitoumuksilla (Kela vaativa ja harkinnanvarainen, HUS, kaupungit, kunnat, itsemaksavat). Asiakkaan voi ilmoittaa kuntoutukseen täyttämällä hänestä esitietolomakkeen nettisivuillamme https://proneuron.fi/hae-kuntoutukseen/ilmoittautuminen-kuntoutukseen/yksilokuntoutus/

Meillä on tiimissämme neurologian, psykiatrian ja neuropsykiatrian erikoispsykologiosaajia ja pitkän linjan psykologejamme on aloittanut neuropsykologian erikoispsykologikoulutuksessa. Teemme kuntoutusta myös osittain tai kokonaan etänä, mikä voi helpottaa esimerkiksi pitkämatkalaisten sitoutumista kuntoutukseen. Sijaitsemme hyvin kulkuyhteyksien varrella, mm. Leppävaaran juna-asema on kivenheiton päässä. Lisätietoja: hanna.uurainen (at) proneuron.fi