Kaikki palvelumme saatavilla etävastaanottoina

Hyvä asiakas!

Koronavirus on mullistanut jokaisen kansalaisen arkea niin meillä kuin maailmallakin. Olemme lyhyen ajan sisällä saaneet useita yhteydenottoja palveluidemme jatkuvuudesta tässä epävarmassa tilanteessa. Palvelumme jatkuvat entiseen tapaan, mutta käytämme etäyhteyttä kaikissa niissä palveluissa mihin se soveltuu. Suurin osa erikoislääkärikäynneistä ja kuntoutuspalveluistamme on toistaiseksi muutettu etävastaanottokäynneiksi tilanteissa, joissa etäkäynnit ovat tarpeellisia asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden mukaisia. Olemme jo muutaman vuoden ajan toteuttaneet erikoislääkäripalveluita sekä tutkimus-, kuntoutus-, valmennus- ja ohjauspalveluita etäyhteydellä. Käytössämme on useita, käytännössä toimiviksi todettuja etäyhteystyökaluja eri-ikäisille asiakkaille ja heidän perheilleen. Käyttämämme etäyhteydet täyttävät Valviran vaatimat tietoturva-asetukset ja ne ovat asiakkaille maksuttomia. Asiakkaan on mahdollista käyttää etäyhteyttä vaivattomasti puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Pystymme hyvin ketterästi ja nopealla aikataululla tulemaan asiakkaiden ja perheiden avuksi tässä poikkeuksellisessa, monella tavalla kuormittavassa elämäntilanteessa.

Tutustu palveluihimme tästä

Lisätietoja palveluistamme: Hanna Uurainen / hanna.uurainen (at) proneuron.fi / 0400 998 791

Vapaita aikoja voit katsoa 24h verkkoajanvarauksestamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme 0400 601 991 / info (at) proneuron.fi

 

Asiakasohjeistus koronavirusepidemian ajalle

 

Julkaistu 12.3.2020

Tässä yleisiä ohjeita liittyen vastaanottokäynteihin ProNeuronissa koronavirusepidemian ajalle.

 

1) Vastaanotolle ei tule saapua sairaana (koskee myös lieviä flunssaoireita). Käynnit voidaan toteuttaa näissä tapauksissa etänä. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä välittömästi hoitavaan työntekijääsi. Emme voi toteuttaa vastaanottokäyntiäsi, mikäli saavut sairaana vastaanotolle.

2) Saapuessasi vastaanotolle, huolehdithan hyvästä käsihygieniasta (pese kädet vastaanotolle tullessasi ja käytä käsidesiä).

3) Matkoista tulee ilmoittaa hoidostasi vastaavalle henkilölle etukäteen. Jos matkustat ulkoministeriön luokittelemille epidemia-alueille tai maa, johon matkustat, luokitellaan matkasi aikana epidemia alueeksi, matkan jälkeen et voi tulla vastaanotolle 14 päivään, vaan käyntisi toteutetaan etänä tänä aikana. Mikäli olet tulossa tutkimukseen, siirretään mahdollista tutkimuskäyntiä 14 vuorokaudella ellei sitä voida toteuttaa etävastaanottona. Epidemia alueet päivittyvät THL:n sivuille päivittäin.

4) Mikäli oireilet, soita lähimpään terveyskeskukseen ja odota ohjeita. Valtakunnallinen Koronavirus puhelinpalvelu 0295 535 535: palvelu on auki arkipäivisin kello 8-21 ja lauantaisin kello 9-15.