Aikoja varattavissa nettiajanvarauksessamme

Tiedoksenne, että meillä on tällä hetkellä hyvin aikoja varattavissa lyhytterapiaan, neuropsykologiseen tutkimukseen sekä lastenneurologi Laura Timonen-Soivion vastaanotolle nettiajanvarauksessamme: https://varaa.nettiajat.fi/2361/.

Kognitiivinen psykoterapeutti (YET) ja neuropsykologian erikoispsykologi (PsL) Anne Avellan tarjoaa lyhytterapia-aikoja nuorille (yli 16-vuotiaille) ja aikuisille. Toimintaterapeutti (AMK), ratkaisukeskeinen terapeutti (67op) sekä neuropsykiatrien valmentaja Henna Latva-Käyrän lyhytterapia-ajat ovat varattavissa aikuisille. Lastenneurologi Laura Timonen-Soivio ottaa vastaan lapsia ja nuoria (18-vuotiaat ja alle).

Tämän linkin kautta löydätte lisätietoja lyhytterapiasta: https://proneuron.fi/lyhytterapia/, neuropsykologisesta tutkimuksesta: https://proneuron.fi/palvelut/tutkimus-ja-arviointipalvelut/neuro-psykologin-tutkimukset/ sekä lastenneurologiasta: https://proneuron.fi/palvelut/tuote-palvelu-1/lastenneurologia/

Aikoja on myös mahdollista tiedustella ja varata puhelinajanvarauksemme kautta: 0400 601 991 (avoinna ma-to klo 14-16:30 ja perjantaisin klo 12-15)