Etsimme puheterapeuttia lämminhenkiseen moniammatilliseen työyhteisöömme

Oletko Sinä moniammatillisesta työotteesta kiinnostunut puheterapeutti?
Tule mukaan ProNeuronin puheterapiatiimiin!

 

Etsimme puheterapeuttia lämminhenkiseen moniammatilliseen työyhteisöömme

Puheterapeuttimme toimivat pääkaupunkiseudun lisäksi Kauniaisissa ja Kirkkonummella. Toteutamme myös etäterapiaa eri kuntien sopimuksilla. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä sekä sivutoimipisteemme on Vantaalla.

Monipuolista puheterapiaa

Sinulla on mahdollisuus tehdä yksilökuntoutusta vastaanotolla, käynteinä asiakkaan arkiympäristössä tai etäterapiana. Voit myös halutessasi tehdä puheterapeuttisia arviointeja ja ryhmäterapiaa. Kuntoutamme laajasti erilaisia kehityksellisiä häiriöitä liittyen kielen- ja puheen kehitykseen, vuorovaikutukseen ja kommunikaatioon sekä syömisvaikeuksiin. Lisäksi kuntoutamme aikuisneurologisia sekä äänihäiriöisiä aikuisia.

Asiakaslähtöiset kuntoutuspalvelut ovat meille tärkeä arvo ja kehitämme niitä jatkuvasti. Kuntoutuksessa toimintatapamme on yhteisöllinen ja asiakkaan lähiympäristöä ohjaava ja motivoiva.

Tee työstäsi itsesi näköinen

Puheterapeuttina voit meillä vaikuttaa ammatilliseen työnkuvaasi. Voit keskittyä vain puheterapiakuntoutukseen tai osallistua osaksi kehittämistyöhön. Työpäiväsi voit suunnitella joustavasti ja tehdä työtä etänä myös kotoa käsin. Meillä voit työskennellä molemmilla kotimaisilla kielillä. Käytössäsi on kattava terapiavälineistö (esim. Ipad, Boarmaker 7), jota päivitämme säännöllisesti. Sinulla on mahdollisuus valita, haluatko toimia joko palkkatyöntekijänä, provisiopalkkatyöntekijänä tai ammatinharjoittajana. Palkkauksemme on kilpailukykyinen.

Tiimi ja tukipalvelut ovat tukenasi

Alkuun sinua siivittää paljon kiitosta saanut kehittämämme ProStartti-ohjelma ja johtava puheterapeutti toimii mentorinasi. Puheterapiatiimimme tapaa säännöllisesti. Kouluttautumista ja työnohjausta meillä pidetään tärkeänä. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua moniammatillisiin workshoppeihin, joissa opitaan ja jaetaan moniammatillista lähestymistapaa kuntoutukseen. Työsi tukena on myös toimiston palvelut laskutuksesta neuvontaan.

Tuleva työpaikkasi

Tiesitkö, että  ProNeuron on kuntoutus- ja terapiapalveluiden palveluntarjoaja sekä luotettu yhteistyökumppani jo vuodesta 2010. Yksityisellä sektorilla olemme neuropsykiatrian edelläkävijä. ProNeuron on moniammatillinen työyhteisö, joka tarjoaa laajasti erilaisia kuntoutus- ja terapiapalveluita, tutkimuksia sekä lääkäripalveluita saman katon alla. Palveluihimme hakeutuvat eri-ikäiset asiakkaat ympäri Suomen.   ProNeuronissa puheterapiaa arvostetaan ja haluamme panostaa laadukkaisiin sekä innovatiivisiin puheterapiapalveluihin.

 

Oletko sinä uusi puheterapeuttimme?

Soita rohkeasti ja kysy lisää!

Hakemukset pyydämme lähettämään 28.2.2022 mennessä sähköpostitse.

Kati Karjalainen
johtava puheterapeutti
040 164 7005 / kati.karjalainen (at) proneuron.fi