Terveisiä moniammatillisista LAKU ja OMA VÄYLÄ -kuntoutuksista!

Terveisiä moniammatillisista LAKU ja OMA VÄYLÄ -kuntoutuksista!

LAKU-perhekuntoutus on käynnistynyt ProNeuronissa vauhdikkaasti korona-ajan tuodessa omat mausteensa kuntoutuksen toteutukseen ja suunnitteluun. Menneen kesän ja syksyn aikana olemme saaneet uusia kuntouttajia vahvistukseksi LAKU-tiimiimme ja päässeet käynnistämään kuntoutusviikonloput Backbyn kartanossa. Tällä hetkellä ensimmäiset LAKU-perheemme lopettelevat vähitellen kuntoutustaan, ja aloittelemme innolla yhteistyötä uusien perheiden kanssa. Lue lisää LAKU-perhekuntoutuksesta https://proneuron.fi/laku-perhekuntoutus/

Toukokuussa alkanut moniammatillinen Oma Väylä -kuntoutus on myös lähtenyt ProNeuronissa vauhdilla käyntiin! Oma Väylä on Kelan uusi, kuntoutujan arkeen jalkautuva kuntoutusmuoto, jota tarjosimme tänä vuonna 40 kuntoutujalle. Oma Väylässä yksilötapaamisten rinnalla kulkevat myös ryhmäkäynnit, jotka ovat käynnistyneet tohinalla tänä syksynä! Lue lisää Oma Väylä kuntoutuksesta ja siihen hakeutumisesta https://proneuron.fi/oma-vayla-kuntoutus/

 

Tässä muutamia otteita LAKU-perhekuntoutuksessa ja Oma Väylä kuntoutuksessa olleilta:

”ProNeuronin palvelut ovat olleet meille todella hyödyllisiä. Lapsi on voinut muodostaa luottavaisen suhteen kuntouttajaan.”

”Tykkään vanhempana Pronen työntekijöiden jämäkkyyden ja lempeyden yhdistelmästä.”

”Kuntoutuksen alkamisen jälkeen olemme nähneet, kuinka toivon kipinä on herännyt uudestaan nuoressamme.”

”Ryhmään tulo kyllä arvelutti, kun ei tiennyt mitä se on. Ryhmässä parasta on ollut tavata toisia, joilla on ihan samanlaista säätöä kuin itselle. Että en olekaan ainoa”.