Sairaanhoitajan ravintovalmennus – uusi palvelu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin (pakettihintatarjous 395€)

Ravintovalmennus täydentää mahdollisuuksiasi hoitaa itseäsi kokonaisvaltaisesti. Vastaanotolle ovat tervetulleita lapset, nuoret, aikuiset, perheet sekä ikääntyneet.

Syöty imeytynyt ravinto vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä aivoterveyteen. Aivot ovat riippuvaisia siitä, mitä syömme ja aivot pitävät joka tapauksessa huolta omasta energiansaannistaan. Koko elimistön energiankulutuksesta aivot lohkaisevat viidesosan. Arkisilla valinnoilla ja tavoilla vaikuttaa omaan hyvinvointiimme ja samalla aivojen hyvinvointiin. Syöty, pilkkoutunut ja imeytynyt ruoka pitää myös keskittymiskyvylle tärkeän verensokerin tasaisena. Riittävä määrä ruoansulatusentsyymejä, sopiva ruokailurytmi, riittävä syöminen ja hyvät valinnat ovat tärkeitä. Toki myös riittävä palauttava uni sekä lepo ja sopiva liikunta ovat tärkeitä osatekijöitä. Suoliston kunto sekä suoliston mikrobisto ovat tärkeitä vaikuttajia aivojen terveyteen. Ravinnon laadulla on suuri vaikutus suolistossamme asustelevan mikrobiston monimuotoisuuteen sekä hyvien ja huonojen mikrobien tasapainoon. Aivojen ohella suolisto on meidän toinen hermokeskuksemme.

Näihin kaikkiin edellä mainittuihin asioihin kiinnitetään huomiota ravintovalmennuksessa. Ravintovalmennuksessa huomioidaan aina yksilöllisyys ja kaikki taustalla olevat tekijät sekä asiat ja sairaudet, koko elämän historia. Tarkan perustietolomakkeen ja oirekyselyn lisäksi kysellään haastatellen vielä lisää ja näiden tietojen perusteella kootaan matriksi, jonka perusteella sovitaan sopivat ruokavalio yms. muut muutokset sekä tarvittavien ravintolisien käytön aloitus sopivin askelin.

Sairaanhoitajan antamasta ravintovalmennuksesta saa lääkärin lähetteellä Kelan korvauksen ja vakuutusyhtiö voi korvata käynnin.

Tutustu asiantunteviin ravintovalmentajiimme tästä

Nyt pakettihintatarjous 395€ (Alennus 40€)

Ajanvaraus ja tiedustelut:

Ajat ovat varattavissa 24h nettiajanvarauksessamme. Nettiajanvaraukseen pääset tästä

0400 601 991 / info (at) proneuron.fi