Tule mukaan ProNeuronin huikeaan psykologitiimiin!

 

Onko sydäntäsi lähellä monialainen työnkuva lasten, nuorten sekä perheiden parissa? Etsimme psykologia sekä neuropsykologia

Haemme nyt osaajia erityisesti LAKU-perhekuntoutukseen, mutta voit yhdistää monialaista työnkuvaa myös perinteisempään psykologin tai neuropsykologin tutkimus- sekä kuntoutustyöhön. ProNeuron tekee yhteistyötä mm. Kelan (esim. Laku-perhekuntoutus, Oma Väylä), useiden kaupunkien ja sairaanhoitopiirien kanssa, mikä mahdollistaa monipuolisen asiakaskunnan. Teemme yksilö-, pari-, ryhmä- sekä perhekäyntejä. Voit toimia yksin ja yhdessä työparin sekä tiimin kanssa.

Meillä voit toimia palkkatyöntekijänä tai ammatinharjoittajana osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti. Meille on tärkeää, että tuleva työsi palvelee elämäntilannettasi ja muovautuu tarpeittesi mukaan. Palkkauksemme on kilpailukykyinen.

Psyko/neuropsykologimme toimivat Pasilassa Triplan välittömässä läheisyydessä sekä Espoon Leppävaarassa Sellon vieressä. Sivutoimipisteemme sijaitsee Vantaalla Aviapoliksessa.

Hakijalta toivomme kokemusta lasten ja nuorten psykologisesta / neuropsykologisesta työstä. Koulutusedellytyksenä laillistetun psykologin tutkinto (PsM) tai neuropsykologin erikoistumiskoulutus/erikoistumiskoulutuksessa oleminen.

Tiimi ja tukipalvelut ovat tukenasi

ProNeuronissa sinut vastaanottaa asiantunteva psykologitiimi sekä moniammatillinen työyhteisö. Kehittämämme ProStart-ohjelma auttaa sinut alkuun työssäsi ja johtava psykologi toimii mentorinasi. Psykologitiimiissämme on yhteensä 25 psykologia / neuropsykologia. Kollegoja tapaat kokouksissa, workshopeissa sekä tiimeissä, juhlia unohtamatta. Työsi tukena ovat myös kattavat toimistopalvelut aina laskutuksesta neuvontaan.

Tuleva työpaikkasi

Tiesitkö, että  ProNeuron on terapia- ja kuntoutuspalveluiden palveluntarjoaja sekä luotettu yhteistyökumppani jo vuodesta 2010. Olemme moniammatillinen työyhteisö, joka tarjoaa  laajasti erilaisia kuntoutus- ja terapiapalveluita, tutkimuksia sekä lääkäripalveluita saman katon alla. Yksityisellä sektorilla olemme neuropsykiatrian edelläkävijä, jolla on psykiatrian ja neurologian asiantuntijuutta.

Arvostamme asiakkaidemme yksilöllistä, laadukasta ja kokonaisvaltaista hoitoa elämän eri vaiheissa. Osaavassa 70 asiantuntijan  joukossamme on mm. psykologeja, psykoterapeutteja, neuropsykologeja, toiminta- ja puheterapeutteja sekä psykiatreja ja lastenneurologeja. Palveluihimme hakeutuvat eri-ikäiset asiakkaat ympäri Suomen. Ammattitaidon lisäksi arvostamme mukavaa työyhteisöä ja haluamme, että meille on joka päivä mukava tulla!

Oletko sinä uusi psykologimme? Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla!

Hakuaika: 8.4 – 1.5.2022

Johtava psykologi
Hanna Uurainen
[email protected] / 0400 998791