Psykoterapeutiksi moniammatilliseen asiantuntijakeskukseen!

Proneuron on kotimainen terapeuttien vuonna 2010 perustama moniammatillinen terapia- ja lääkärikeskus, joka tarjoaa terapiaa, kuntoutuksia ja arviointipalveluita kaikenikäisille asiakkaille. Arvostamme asiakkaidemme yksilöllistä, laadukasta ja kokonaisvaltaista hoitoa elämän eri vaiheissa.

ProNeuroniin voi hakeutua asiakkaaksi esimerkiksi fokusoiduissa lyhytterapeuttisissa kysymyksissä tai pidempää terapiaa ja ohjausta edellyttävissä asioissa. Asiakkaitamme ovat niin yksityishenkilöt kuin julkinen sektori. Olemme sekä kelan harkinnanvaraisen ja vaativan psykoterapiakuntoutuksen palveluntuottaja.

Päätoimipisteemme Espoon Leppävaarassa sijaitsee juna-aseman vieressä ja kehä I välittömässä läheisyydessä. Läheltä löytyy hyvin parkkitilaa. Meillä on toimipisteet myös Helsingissä ja Vantaalla. Toteutamme psykoterapioita pääasiassa Espoossa, jossa meillä on yli 400 neliötä vastaanottotilaa kahdessa kerroksessa sekä toimiston asiakaspalvelijat asiakkaidemme ja työmme tukena. Teemme paljon myös etäterapiaa. Huolehdimme tietoturva-asioista puolestasi.

ProNeuron etsii nyt joukkoonsa

PSYKOTERAPEUTTIA

Toivomme, että sinulla on innostusta työskennellä

  • monipuolisten psykoterapeuttisten kysymysten parissa huomioiden asiakkaan tilanteen kokonaisvaltaisesti
  • yksilö- ja halutessasi myös ryhmäterapia-asiakkaiden parissa
  • itsenäisesti ja myös osana moniammatillista tiimiä

Hakijan edellytämme olevan terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö ja laillistettu psykoterapeutti. Huomioimme myös psykoterapian erikoistumiskoulutuksessa olevat.

Meillä on mahdollista

  • toteuttaa omia, itselle tärkeitä ammatillisia arvoja joustavasti oman elämäntilanteen mukaan
  • toimia ammatinharjoittajana tai provisiotyöntekijänä. Työnkuvan, omat työajat ja määrän voit räätälöidä itsellesi sopiviksi. Ammatinharjoittajille/provisiotyöntekijöille ProNeuron tarjoaa kilpailukykyiset hinnat.
  • työskennellä eri-ikäisten asiakkaiden parissa yksin tai yhdessä kollegojen kanssa
  • työskennellä  mukavassa ja innostavassa työyhteisössä. Työyhteisöömme kuuluu noin 50 ammattilaista. Voit tehdä yhteistyötä esimerkiksi lastenpsykiatrin tai psykiatrin kanssa sekä meillä työskentelevien muiden terapeuttien ja psykologien kanssa.

Hakuaika 8.3.2021-31.3.2021

Lisätietoja: psykoterapeutti Anne Avellan 040 721 6547 tai [email protected]