Vapaita paikkoja Kelan Oma väylä -kuntoutukseen

ProNeuron tarjoaa asiantuntevaa Oma Väylä -kuntoutusta neuropsykiatrisille asiakkaille. Oma väylä -kuntoutus on uusi asiakkaalle maksuton Kelan tukema kuntoutusmalli, joka yhdistelee yksilö- ja ryhmäkuntoutusta sekä jalkautuvaa tukea neuropsykiatrisen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Lue lisää ProNeuronin Oma Väylä -kuntoutuksesta tästä.

Tervetuloa Oma Väylä kuntoutukseen, jos olet:

16-29 –vuotias, joilla on todettu

  • autismikirjon häiriö ilman kognitiivisen kehityksen häiriötä
  • aktiivisuuden ja tarkkaavuuden häiriö (ADHD tai ADHD tarkkaamattomuuspainotteinen)

Lisäksi edellytetään, että tarvitset tukea

  • opintoihin
  • työelämään
  • sosiaalisten taitoihin
  • arjenhallintaan

Sinulla voi olla diagnosoitu jokin psykiatrinen häiriö, johon saat hoitoa terveydenhuollossa. Oma väylä on tarkoitettu niille, joilla ei ole oikeutta vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluihin. Jos saat vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluja, et voi saada Oma väylä -kuntoutusta.

Lisätietoa ja yhteydenotot:

palvelujohtaja Hanna Uurainen

0400 998 791 / hanna.uurainen (at) proneuron.fi