Vapaita aikoja koulutuspsykoterapiaan

Ajanvarauksessamme on vapaita aikoja koulutuspsykoterapiaan. Koulutuspsykoterapialla tarkoitetaan psykoterapeuttikoulutuksessa olevan terveydenhuollon ammattihenkilön antamaa psykoterapiaa, joka toteutetaan aina psykoterapeuttikoulutuksen koulutusohjelman mukaisesti, kokeneen kouluttajapsykoterapeutin työnohjauksessa. Koulutuspsykoterapia voi olla kestoltaan lyhyt 5-20 kerran lyhytterapia tai pitkä, 20-40 kerran psykoterapia. Koulutuspsykoterapia on omakustanteista (hinta on 69e/45 min ja se on edullisempaa kuin psykoterapia), siihen ei saa kela-korvausta. Tästä voit tutustua koulutuspsykoterapeutteihimme. Lue lisää koulutuspsykoterapiasta sivuiltamme.

Ajanvaraus ja tiedustelut:

Ajat ovat varattavissa verkkoajanvarauksestamme 

0400 601 991/ [email protected]